loader image

Background

O mnie

Moje motto zawodowe brzmi

Moim celem jest Twój rozwój i rozwój Twojej działalności. Wspieram projekty merytorycznie i działam tam, gdzie moja wiedza szkoleniowa, znajomość procesów i doświadczenie pracy z ludźmi są niezbędne.

Dumny tata, zawsze pozytywny. Entuzjasta biegów z przeszkodami. Miłośnik biegów w błocie i w palącym słońcu oraz lider grupy biegowej.

Praca

W mojej pracy jestem profesjonalistą, kładę nacisk na świetną komunikację, planowanie pracy i pozytywną atmosferę. Wierzę, że komunikacja, przywództwo i zaangażowanie w rozwój zespołu to podstawa sukcesu.

Moje Osiągnięcia

4-letnie doświadczenie jako lider sprzedaży B2C i B2B dla ponad 300 klientów biznesowych i ponad 3 tysięcy klientów detalicznych, póżniej kierując zespołem sprzedażowym w Orange Polska. 10 lat zdobywanej wiedzy w logistyce magazynowej i zarządzaniu zespołami, w tym doświadczenie w usprawnianiu i realizacji procesów oraz organizacji pracy zespołu zaopatrzenia. 3 lata realizowania szkoleń indywidualnych i grupowych dla pracowników magazynowych Amazon.

Social Media